Klub-SUK's forum - Information og smugkig
Tilbage
Eksempler fra vores forum

Debatter

Vores forum indholder debatter som alle registrede brugere kan deltage i. Emner i debatten spænder vidt. Oftes tages et bestemt emne op, det kan f.eks. være 'Hvordan begyndte i?', 'Giver endefulden lov til at være feminin?', 'Den "gode" smerte' eller 'Undertøj og smæk'.

Det var alle eksempler fra vore seriøse debat. Vi har også en mere løssluppen debat i "Det skæve hjørne", hvor der er plads til sjov og pjank eller emner der ikke har så meget med smæk og endefuld at gøre.


Debat eksempel -
Når man kun er til vaniljeis

Dette er eksempel på en debat i vores forum om at leve sammen med en vanilla ægtefælle (en vanilla ægtefælle er en der ikke er til endefuld). Med en iskiosk som metafor starter debatten med et indlæg om hvordan det er for én der er fascineret af endefuld at leve sammen med én der ikke er. Desuden overvejes mulige årsager til vanskeligheder ved at lege med endefuld. Det indledende indlæg gav anledning til en del svar med forskellige aspekter.


Læs hele debatten

Debat eksempel -
Tanker omkring at påføre smerte

En debat om den kendsgerning at når man leger med endefuld påfører den der smækker sin partner en smerte. Kan man accepterer det? Er det er en vigtigt ting som hører med? Hvordan forholder begge parter sig til det? Dilemmaet er at man måske ikke vil påføre smerte samtidig med at det er en del af legen.


Læs hele debatten

Debat eksempel -
Forskellige tanker vedrørende denne isme

Det vigtigste i denne debat er det spørgsmål der stilles i første indlæg i tråden: "Har nok stadig selv lidt svært ved at acceptere og at erkende hvor denne lyst dog kommer fra, og hvorfor jeg syntes det er frækt og bliver tændt af at få en endefuld i 2017."


Læs hele debatten

Klub medlemmer

En lille del af brugerne mødes 1-2 gange om året ved små møder. Disse møder foregår primært i Københvansområdet.

Galleri

Et lille galleri giver mulighed for at uploade billeder. Dog er det vigtigt, det er billeder du har copyright til. Vores galleri er altså ikke en mulighed for at videredistribuere billeder du har fundet på internettet uden at have erhvervet copyright til dem.

Et besked system (Private beskeder)

Forum giver mulighed for privat kontalkt mellem de enkelt brugere. Dette er meget brugt til at knyttet venskaber med andre i forummet, og udveksle viden og tanker som man har det bedst med at gøre på 2-mandshånd.

Novelle -
Juletraditionen

En dejlig novelle om en tradition der startede "sidste år" og som hun gerne vil have først videre; en juleendefuld. Novellen beskriver smukt kvindens tanker og følelse.


Læs starten af novellen

Novelle -
Har du i dag fortalt hende

En meget kort novelle der er oversat fra engelsk. Den engelske originalversion har vi fået lov at oversætte og publisere på vores siden. Den er skrevet af en kvinde der kalder sig Angie. Hun er fra Hawaii.


Læs hele novellen

Novelle -
Brændeskuret

En novelle om en kvinde der kan bliver sur og tvær, hvilket hendes mand har midler til at ændre på. I novellen lærer vi kvindes tanker i detlajer at kende.


Læs starten novellen

God og venlig tone

I al den tid forummet fra eksieteret, dvs. siden 2005, har vi formået at holde en god og venlig tone i forummet. Derfor kan man være tryg ved at deltage her. Ikke sådan at forstå vi altid er alvorlige, slet ikke. Vi har også godmodig drilleri og sjove bemærkninger. Men vi har aldrig haft tilfælde af mobning eller grov tone.