Der er 4 brugere online :: 0 tilmeldte, 0 skjulte og 4 gæster(baseret på de seneste 10 minutters aktivitet)

Dato og tid er tors nov 15, 2018 18:33 • Sidste indlæg tirs nov 13, 2018 00:22

Log ind

Tilmeld

Se vore sponsorer nederst på siden


 • Om dette forum
 • Et kærligt klap bagi. Det kender næsten alle - og elsker det. Bagdelen er for mange et spændende, ja faktisk et yderst erogent, sted på kroppen. En lille endefuld under sex dyrkes efterhånden af flere og flere.

  Denne hjemmeside er for os med en passioneret interesse for endefuld og smæk. Mange beskriver det som en interesse for erotiske smæk. For andre er der nærmest tale om en livsstil. I alle tilfælde foregår det i ligeværdighed og enighed mellem voksne. Har du samme interesse, er du bestemt ikke alene.

  Det mest aktive på denne side er et forum hvor du vil kunne læse og skrive indlæg samt stille spørgsmål. Det forudsætter at du opretter dig som bruger og er mindst 18 år gammel.

  Du kan læse mere om vores værdier og se et lille smugkig på debat og noveller fra vores forum. Har du fået lyst til mere kan du tilmelde dig som bruger.

   

  Desuden kan du læse lidt om hvem brugerne i dette forum er; eller læse en artikel fra 2005 om tre forskllige personer og hver deres synspunkter med hensyn til endefuld.


   

 

Dette board har ingen fora for gæster; kun for registrerede brugere.
cron