Der er 2 brugere online :: 1 tilmeldt, 0 skjulte og 1 gæst(baseret på de seneste 10 minutters aktivitet)

Dato og tid er søn feb 18, 2018 07:52 • Sidste indlæg man feb 12, 2018 20:18

Log ind

Tilmeld

Se vore sponsorer nederst på siden


 • Om dette forum
 • Et kærligt klap bagi. Det kender næsten alle - og elsker det. Bagdelen er for mange et spændende, ja faktisk et yderst erogent, sted på kroppen. En lille endefuld under sex dyrkes efterhånden af flere og flere.

  Denne hjemmeside er for os med en passioneret interesse for endefuld og smæk. Mange beskriver det som en interesse for erotiske smæk. For andre er der nærmest tale om en livsstil. I alle tilfælde foregår det i ligeværdighed og enighed mellem voksne. Har du samme interesse, er du bestemt ikke alene.

  Det mest aktive på denne side er et forum hvor du vil kunne læse og skrive indlæg samt stille spørgsmål. Det forudsætter at du opretter dig som bruger og er mindst 18 år gammel.

  Du kan læse mere om vores værdier og se et lille smugkig på debat og noveller fra vores forum. Har du fået lyst til mere kan du tilmelde dig som bruger.

   

  Desuden kan du læse lidt om hvem brugerne i dette forum er; eller læse en artikel fra 2005 om tre forskllige personer og hver deres synspunkter med hensyn til endefuld.


   

 

For sjov: har du lyst at sende et sødt smækkort til en kæreste så klik HER  og læs nærmere

     

 

 • Kontakt forum
  Her kan du søge partner eller blot venner med samme interesse. HUSK blot at Klub-SUK beskæftiger sig med smæk til KVINDER. Prøv også gerne at gøre din annonce lidt personlig :-)
  41 Emner
  118 Indlæg
  Seneste indlæg af Susan Vis det seneste indlæg
  tirs nov 21, 2017 14:15
 • Link - Danske
  Kender du et spændende og inspirerende Dansk link om erotisk dominans, gammeldags opdragelse & DD så post dem her ;o) (Undgå ekstrem SM)
  11 Emner
  39 Indlæg
  Seneste indlæg af Dan Vis det seneste indlæg
  tirs mar 14, 2017 21:54
 • Link - udenlandske
  Kender du et spændende og inspirerende udenlandsk link om erotisk dominans, gammeldags opdragelse & DD så post dem her ;o) (Undgå ekstrem SM )
  35 Emner
  139 Indlæg
  Seneste indlæg af le diable angélique Vis det seneste indlæg
  ons sep 20, 2017 21:23
cron