Tilbage til presentationen

Fra seriøs debat

Forskellige tanker vedrørende denne isme.
af Sanne » søn maj 14, 2017 17:35
Nu har jeg efterhånden været medlem nogle måneder og læst både debatter,noveller og chattede med forskellige. Det har været spændene læsestof og jeg har talt med mange interessante mennesker.Jeg er er blevet nysgerrig på om hvad der skal til for at en endefuld kommer på tale. Er det i leg hvor det er brugt, eller under sex som erotisk krydderi . Eller bliver endefulden mere brugt ved uenigheder og som afstraffene metode. Er personligt mest til den erotiske og legende endefuld og kunne ikke forstille mig at jeg frivilligt lagde mig over knæet ved uenighed . Jeg ville ikke føle mig ligeværdig , hvis det var for alvor og min kærste var vred på mig .så ville jeg ikke frivilligt modtage smæk men derimod ville jeg lytte på hans argumenter. Kan læse i debatterne at den følelse er der mange der ikke har og at kvindererne gerne modtager den mere straffende endefuld og mændene gerne giver den. Det virker som om at i bliver afslappet efter sådan en omgang. Jeg håber at både mænd og kvinder vil svare ;-) Har nok stadig selv lidt svært ved at acceptere og at erkende hvor denne lyst dog kommer fra ,og hvorfor jeg syntes det er frækt og bliver tændt af at få en endefuld i 2017.

Re: Forskellige tanker vedrørende denne isme.
af Mads » søn maj 14, 2017 22:43
Sanne skrev:Jeg er er blevet nysgerrig på om hvad der skal til for at en endefuld kommer på tale.

Som du selv er inde på varierer det fra person til person. For mit eget vedkommende er det leg og erotik. Det er vigtigt at jeg føler kvinden er ligeværdig med mig. Og selvom vi måske tager udgangspunkt i en virkelig hændelse og kører et langt forspil med henholdsvis trusler og drilleri eller provokationer, så er vi begge fuldstændig klar over at "hændelsen" under ingen omstændigheden kan give nogen form for straf; men vi kan godt lege at det er en slags straf.

Sanne skrev:Har nok stadig selv lidt svært ved at acceptere og at erkende hvor denne lyst dog kommer fra ,og hvorfor jeg syntes det er frækt og bliver tændt af at få en endefuld i 2017.

Jeg har haft lysten og interessen i mere end 50 år, og har fra starten set det som en leg, og har dermed ikke haft svært ved at acceptere min lyst. Allerede dengang kunne jeg også se jeg ikke var alene. På biblioteket var det ret let at finde littereatur, både faglitteratur og skønlitteratur, om det, og i en del film fik kvinder en endefuld - i hvert fald indtil det ret pludseligt blev politisk ukorrekt. Så var der smæk-tørke - øv - indtil internettet boomede i midten af 1990'erne. Så skal jeg love for at endefuld fik sin "revival"!

Så jeg tror at mange født i en mellemperiode har sværere ved at accepteret en smækinteresse. Jeg fornemmer at unge nu har en mere åben tilgang til endefuld, end de der nu er 40-50 år gamle.

Så tror jeg foresten er mange kan lide "magtkampe", når det ikke er alvorligt. Det at jeg giver en endefuld er jo at jeg i legen påtager mig en magt, og kvinden overgiver sig. Når vi leger med endefuld, så er jeg helt anderledes end jeg er i det daglige liv. "Romantisk virkelighedsflugt i dagligdagen." (Det var faktisk et stileemne da jeg gik i gymnasiet; men jeg forstod dengang overhovedet ikke hvad der lå i titlen!)

Re: Forskellige tanker vedrørende denne isme.
af Carmen » man maj 15, 2017 09:23
Jeg har det fuldstændig som Mads, og synes han beskriver det så fint, så jeg dårligt selv kan komme med noget nyt

For mig er det, og har altid været en erotisk leg, også selvom der kan have været taget udgangspunkt i en handling som krævede eller udløste en "straffende" konsekvens.

Jeg holder meget af blide kærtegnende smæk "kælesmæk" kunne man kalde det. Men skal legen give udtryk af at være en konsekvens af en forseelse ( forseelsen er her ALTID begået bevidst, for at lægge op til leg) ja så skal den helst også kunne mærkes.

Jeg har ligesom Mads haft interessen helt fra ganske lille pige, og netop fordi jeg klart relaterede det til en seksuel lyst og nydelse, har jeg heller aldrig haft svært ved at acceptere at det var sådan jeg var indrettet. Tvært i mod har jeg altid være ret åben (måske også for åben i nogle tilfælde)

Kærlig hilsen
Carmen

Gå til Tilmeld (Opret profil i Klub-SUK)

Tilbage til presentationen