Spanking Artwork

Kender du et spændende og inspirerende udenlandsk link om erotisk dominans, gammeldags opdragelse & DD så post dem her ;o) (Undgå ekstrem SM )

Spanking Artwork

Indlægaf LeonValeur » ons apr 22, 2009 11:47

Når et par skal se en film sammen, så er spørgsmålet ofte: action, tøsefilm eller komedie? De fleste af os er til det hele, så valget afhænger af situation, humør og stemning. Der er noget trivielt og tvangspræget ved mennesker, som KUN vil se action eller KUN vil se tøsefilm. Som når kronisk studentikose universitetsstuderende desperat leder efter en identitet ved KUN at ville se film af bestemte instruktører, som de et eller andet sted har set omtalt som noget særligt. Det er lige så ynkeligt som H.C. Andersens historie om prinsessen og svinedrengen. Derfor er det også almindeligt uden for Danmark, at folk snakker åbent om at sexlivet er en sammensat størrelse. Apropos film, så er der vist efterhånden ikke mange kvindelige skuespillere i USA, som ikke har fortalt, at de engang imellem anser smæk for at være det rette erotiske krydderi. Denne åbenhed er desværre totalt utænkelig i Danmark, selv om bl.a. Tidens Kvinder og B.T. har gjort deres for at aftabuisere sexlivets kompleksitet. Derfor bør det også undre og anses for suspekt, at kunsten meget sjældent forholder sig til livets sammensathed. Variationen begrænser sig næsten konsekvent til at der kneppes med forskellige grader af blidhed eller voldsomhed. Hvilket er en ret kedsommelig forudsigelighed. Derfor finder jeg det lidt befriende, når der ind imellem er kunstnere, som bruger deres talent på at udforske livets tabuiserede sider. Det ender så ofte i en anden form for ensidighed, men så må man jo bare selv samle puslespillets brikker. Det kan man som bekendt kun, hvis alle brikkerne er der, og derfor bør man ikke snyde sig selv for Spanking Artwork's hjemmeside:
http://spankred.com/3d/content/index.html
Tegnerne opfordrer endda gæsterne til at indsende forslag til historier, og fantasien skal nok blive inspireret af det allerede foreliggende materiale. I den sammenhæng kan det også lige nævnes, at tegneren Edward EC gav mig lov til at bruge et par af hans tegninger i en oprindelig udgave af opdateringen af myten om Adam og Eva, som findes
http://leonvaleur.livejournal.com/
Man kan også gå direkte til Edward EC's hjemmeside på
http://www.ecgraphicarts.com/
LeonValeur
 

Indlægaf Carmen » ons apr 22, 2009 13:46

Fantastisk spændende link du finder Leon :D

Kærlig hilsen
Carmen
„Når der er en du elsker, er alder, højde, vægt og afstand bare et tal“
Brugeravatar
Carmen
Formand/Kasserer
 
Indlæg: 1438
Tilmeldt: fre jun 17, 2005 21:58
Profil: Kvinde, 57 år, Gift/i parforhold, Sjælland

Indlægaf LeonValeur » lør apr 25, 2009 00:49

Tak 8)
Mens vi er ved det her med at fortælle historier, hvor man foretager sig andet sammen end at se TV eller sove, så kan man følge fotograferingen af en historie ved at klikke på det første billede på siden
http://www.spankingnews.com/blog/?p=97
Skulle man få lyst til at se flere historier, så kan man blot følge linket til Spanking Spot, hvor man finder flere hundreder sådanne historier. Der er desværre flere af de anførte link, der henviser til blogge som er blevet fjernet, men der kan stadig findes meget, og også meget som i hvert fald jeg ikke havde set før.
LeonValeur
 


Tilbage til Link - udenlandske

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster