Klub Suk - Vilkår for anvendelse

Når du tilmelder dig "Klub Suk" (i det følgende "vi", "os", "vores", "Klub Suk", "http://www.klub-suk.dk/forum"), indvilliger du i at være retsgyldigt bundet af de følgende vilkår. Vær venlig ikke at tilmelde dig og/eller bruge "Klub Suk", hvis du ikke indvilliger i at være retsgyldigt bundet af alle de følgende vilkår. Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig, alligevel vil det være fornuftigt, at du selv gennemgår disse vilkår regelmæssigt, da din fortsatte brug af "Klub Suk" efter ændringer af vilkårene betyder, at du indvilliger i at være retsgyldigt bundet af vilkårene efter de er opdateret og/eller skærpet.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board-løsning udgivet under "GNU General Public License v2" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale eller indsende andet materiale, som er i strid med lovgivningen, det være sig i dit eget land, landet hvor "Klub Suk" er hostet eller international lovgivning. Gør du dette, kan dette medføre, at du øjeblikkeligt og permanent bliver udelukket, med besked herom til din Internet-udbyder, hvis vi vurderer det nødvendigt. IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse vilkår. Du indvilliger i at "Klub Suk" har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse ethvert emne til enhver tid, såfremt vi finder dette passende. Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken "Klub Suk" eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret